MercuryMarauder.net Forums    

Go Back   MercuryMarauder.net Forums > The Garage > Suspension & Brakes

Suspension & Brakes Post your discussions about suspension, shocks, control arms and brakes here!

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-19-2017, 07:50 AM
Henry Henry is offline
Member
 

Join Date: Nov 2015
Location: Pittsburgh, Pa
Posts: 69
Trader: (1)
Bad ABS Module?

I have a 2003 300a I've been chasing as abs light on. The code is for the right rear speed sensor circuit fault. After a lot of searching and investigating with a multimeter and have discovered that the abs module is not putting out the necessary 5 volts to the sensor to the right rear sensor (checked at the abs module plug). Has anybody else experienced something similar? I have a complete abs unit off another 300a on the shelf, just making sure that there isn't some other possible solution before i take the time to switch the pump out and bleed the brakes with the scan tool.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Joke of the day SergntMac The Lounge 2596 09-13-2017 06:57 AM
Abs module dsmspick Suspension & Brakes 20 11-24-2016 01:08 PM
BAD News for me LeviEA Community Discussion 24 01-10-2006 08:07 PM
How to fry the driver side master control module Donny Carlson Shop Talk 6 08-07-2003 02:06 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:50 AM.


Powered by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2002 - 2017 - MercuryMarauder.net